6. helmikuuta 2012

UUDEN KAUPAN SYNTY

Aleksanterinkadulla ollaan remonttipuuhissa. Paljon muutoksia on kaupallamme vuoden sisällä tapahtunut, mutta kyllä tähän perään vielä yksi muutos mahtuu. Kun pieni kauppamme Kluuvissa kävi pieneksi, päätimme tehdä jotain asialle. Siispä vasara ja pensseli käteen ja hommiin!

Aivan nykyisen kauppamme vieressä, muutama lisäaskel kylmältä pääovelta, saimme uuden ja suuren tilan. Siinä on hyvä paikka levittää Desigualin värikästä sanomaa ja enemmän tilaa ihastella tanskalaisia koruja.

Tällä hetkellä kauppa ei vielä näytä kaupalta. Lattiat ovat täynnä paperia, maalia, koneita ja mattoveitsejä. Yllättävän sekaista puuhaa tämä muutama metrin muutto.

Mutta jotain tänne kuitenkin jää. Tuossa kulmassa jo odottelee pino laatikoita, odottelee pääsevänsä komeasti näytille. Vielä emme paljasta mitä laatikoissa piileksii. Mutta jotain uutta ja kauan odotettua se on!

Mutta ennen kuin paljastamme laatikoiden salaperäiset sisällöt on ruuvattava viimeiset ruuvit ja siistittävä lattia. Vielä emme tiedä koska kauppa avataan, mutta varmasti lähiaikoina kuitenkin!

Nyt takaisin remontoimaan. Pitäkää korvat höröllä, kerromme kun salaisuus raukeaa ja uuden kaupan ovet avautuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti